Winklerné Csehi Mónika EV
Cím: 8637 Balatonőszöd, Szabadság utca 69.   Telefon: +36305550100
Email: szallas.ingatlanabalatonon@gmail.com
935,  Balatonszemesen közvetlen vízparti 10 fős mediterrán nyaralóvilla kiadó   /138 000 Ft/éj
Határ út 4, Balatonszemes,
Nyaralóházak Kiadó
Kiemelt
A vízparti mediterrán nyaralóvilla Balatonlelle és Balatonszemes határában, közvetlenül a Balaton partján, nyugodt és csendes környéken található. Az igényes kialakítású 10 személyes villa kerttel, stéggel várja Vendégeit.

A  közvetlen vízparti nyaralóvilla Balatonlelle és Balatonszemes határában, a Balaton partján, nyugodt és csendes környéken található. Az igényes kialakítású 10 személyes nyaralóház egész évben használható, ápolt kerttel, napozóstéggel és vízbe vezető lépcsővel várja kedves vendégeit.

A mediterrán stílusú villa földszintjén egy, a tulajdonos által nem használt lezárt apartman található, továbbá egy a vendégeknek egy kellemes, 35 nm-es nyitott terasz, mely kerti bútorokkal berendezett. A villa emeletén amerikaikonyha nappali, 3 tusolós fürdőszoba és 3 tágas franciaágyas hálószoba található, mely közül 2 panorámás a Balatonra és erkélye is van. A konyha jól felszerelt, nagy fagyasztós hűtőszekrény, páraelszívó, kerámia főzőlap, villany sütő, mikrosütő, kenyérpirító, szendvicssütő, filteres kávéfőző áll a vendégek rendelkezésére. Lekérésre turmixgépet, botmixert, vasalót, vasalódeszkát, mosógépet, hajszárítót biztosít. A nappaliban nagy LCD TV sok csatornával, és közösségi wifi elérés biztosított. A villa második emeletén egy tusolós fürdőszoba és 2 tágas franciaágyas hálószoba van, melyek küzül az egyik erkélyes és panorámás a Balatonra. Ventillátorokat biztosít, valamint 2 mobilklíma igény szerint ingyenesen kérhető. Az ablakokon szúnyogháló, redőny/sötétítőfüggöny van.

A villa magas kőkerítése, a bőséges számú és igényes minőségi kerti bútor egyaránt komfortossá teszik a kerthasználatot. A Balaton közvetlen jelenléte, lassan mélyülő vízével, mediterrán jegyeket hordozó 500 nm-es kertje, saját partszakasza minden korosztálynak gondatlan pihenést nyújt. A kertben 4 napozóágy, elektromos grill, bográcsozási lehetőség van. A teleken található másik épületben további négy 2 fős apartman kiadó.

Balatonlelle városközpontja (3 km) a valamikori „villasoron” kényelmesen kerékpárral is elérhető.
Nyáron a pezsgő városközpont sétálóutcákkal, éttermekkel, rendezvényparkkal és csodálatos kikötőjével kellemes esti kikapcsolódást nyújt.
A gasztronómiai élményeket kedvelők részére ajánljuk, hogy látogassanak el a környéken található neves borászatokhoz. A méltán híres Kishegy csárdákkal, borozókkal és lankáiról csodálatos panorámával várja vendégeit.

Babaágyat (utazóágy), etetőszéket, kiskádat előzetes egyeztetés szerint ingyenesen biztosít.
A nyaraló területén tulajdonos nem tartózkodik.
A szállás ágyneműt, ágyneműhuzatot, lepedőt, törölközőt, konyharuhát biztosít.
Háziállat nem megengedett.
Dohányzás kizárólag a nyaraló teraszán és a kertben megengedett.
A szállás szilveszterre, partikra nem kiadó.


Kényelmi szolgáltatások: Balaton-parti,
Környék: Szupermarket: 5 Perc   Autóval, Játszótér: 2 Perc   Autóval, Mozi: 20 Perc   Autóval, Balaton-part: 0 Perc   , Kávézó: 5 Perc   Autóval, Repülőtér: 127 Perc   Autóval, Vasútállomás: 5 Perc   Autóval, Kórház: 20 Perc   Autóval, Városközpont: 5 Perc   Autóval, Bevásárló központ: 5 Perc   Autóval,
Jellemzők

Szobák: 6
Nyaralóvendégek: 10
Hálószobák: 5
Négyzetméter: 150
Telek méret: 500 nm
Szintek: 2

Általános információk

Kilátás a Balatonra: Balatoni teljes panoráma
Építés éve: 1985
Luxus: Luxus nyaraló
Erkély, terasz: Erkélye/terasza van
Fürdőszobák: 3
Saját strand: Saját strandja van
Parkolás: Utcán
Stég: Napozóstég van


Felszereltség

Konyhafelszerelés: Evőeszközök, edények, Hűtőszekrény, Fagyasztó, Főzőlap, Sütő, Vízforraló, Kávéfőző, Mikrohullámú sütő, Kenyérpirító, Teafőző, Botmixer, Szendvicssütő, Turmixgép, Páraelszívó
Mosógép: Mosógép van
Légkondicionáló: Légkondicionálás van
Fűtés: Gáz (cirko)
Babafelszerelés: Babaágy van, Babakád van, Etetőszék van
Kerítés: Van
Wellness: Wellness nincs
Szórakoztató elektronika: Internet, WIFI, LCD/LED/Plazma TV, Sok TV csatona, Rádió
Kert: Kert kapcsolat, Kerti étkezőgarnitúra, Napozóágy, Tűzrakóhely, Grillsütő, Bogrács, Nyárs


Ágynemű és törölköző

Ágynemű, Huzat, Törölköző: Ágynemű van, Ágyneműhuzat van, Törölköző van, Konyharuha van


Járulékos költségek és Fizetési ütemezés

A SZÁLLÁSDÍJAK SZEZONONKÉNTI FELSOROLÁSA: a 'FOGLALTSÁG' címszó alatt, a jobb oldalon 'SZÁLLÁSDÍJAK MEGTEKINTÉSE' feliratra kattintva
Idegenforgalmi adó: nem tartalmazza a szállásdíj kb. 400 Ft / felnőtt / éj
SZÉP-kártya: Nem fogad el
Fűtés költsége: tartalmazza a szállásdíj
Fizetési ütemezés: Foglaláskor a szállásdíj 50%-a, Érkezéskor a szállásdíj 50%-a, végtakarítás, idegenforgalmi adó, kaució., A lemondási díj a befizetett összeg 100%-a